måndag 7 april 2008

Wicklow Mountains


I lördags åkte jag, Maria, Maire (en kompis till m&m) Christina och Martin på utflykt till Wicklow Mountains. Härligt att komma ut i friska luften från storstaden.
Vi tog den korta rundan, men att gå uppför trapporna på väg upp för ett berg var nästan jobbigare än att åka längdskidor...



Vägen ner från toppen bar genom en tät skog. Efter att precis ha läst Paulo Coelhos bok Brida, som handlar om en häxa i Dublin på 80-talet så funderade jag på om det var i denna skogen hon spenderade sin natt :)


Dessa blommorna blomar över hela berget nästan året runt (iaf enligt Martin).


Christina gömmer sig i mossen...


Maria var förberd och hade med sig kniv och skärbräda och hade köpt världens godaste nybakade italienska bröd, mmm det var underbart gott.


Efter en härlig dag på Wicklow Mountans var vi tillbaka i Dublin runt fem. Jag och Christina gick ut och skulle bara äta något snabbt och så råkade vi fastna på restaurangen tills de nästan stängde vid halvelva.


Christina på den lilla restaurangen vi råkade fastna på, men det var supermysigt och trevligt. Detta är sådana kvällar man minns länge.

3 kommentarer:

Anonymous Anonym sa...

Vad underbart mysigt ni verka ha det :) vårkramar från ett kallt stockholm

7 april 2008 kl. 21:00  
Blogger Maria sa...

Så myspys det var!! Ser fram emot fler utflykter! Kram, Maria

8 april 2008 kl. 09:05  
Anonymous Anonym sa...

Argh.. sitter i Sthlm och blir lite avis! Hade själv en av de absolut bästa dagarna i Dublin i Wicklow Mountains! Här har allvaret börjat med jobb.. superkul men ack så mycket nytt som ska in i huvudet *skrattar* Saknar er alla. Kramen M

8 april 2008 kl. 10:24  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida